Poetry Factory online verder!

Een nieuw project beginnen is altijd spannend en zeker in deze tijd(om niet nader te noemen redenenšŸ˜‰). Tot zover heeft de Poetry Factory mij een aantal positieve dingen opgeleverd:

  • Een goede motivatie om zelf meer te schrijven.
  • Het project wordt goed ontvangen door iedereen met wie ik contact heb gehad.
  • Een promotie video voor SDAM + de kans om een tekst voor te dragen.

Mijn doel heb ik bijgesteld, dit project is een zoektocht geworden naar andere beginnende Schiedamse woordkunstenaar tussen de 18 en 27 jaar, die een plek zoeken om hun werk en creativiteit kwijt te kunnen.

Steven Koerts – Schermtijd – Live vanuit het I-Punt De Waag Schiedam

Aanmelden mag nog steeds

Ben je zelf ook bezig met spokenword, poƫzie, dichten, rap of hiphop? En zoek je een plek waar je samen met andere jongeren je teksten wilt delen? Dan kun je je alsnog aanmelden via het onderstaande formulier:

Auteur: Steven

Ik ben initiatiefnemer van de Poetry Factory in Schiedam. Ik ben zelf 2 jaar geleden begonnen met schrijven en zag dat veel teksten op mijn computer, telefoon en bureau bleven liggen. Mijn visie met Poetry Factory is het naar buiten brengen van nieuw geschreven werk.