Schrijvers gezocht! Meld je nu aan!

Voor de eerste editie van Poetry factory

Ben jij tussen de 18 en 27 jaar? Veel bezig met het schrijven van eigen teksten? In de vorm van gedichten, rap, poetry of spokenword? Of wil je graag de eerste stap zetten richting het schrijven? Meld je dan aan voor de eerste editie van de Poetry factory! Samen met andere jongeren ga je onder coaching van gastdocenten aan de slag met eigen werk om een spokenword voorstelling te maken. Breng jouw teksten van papier naar het podium!

Wat?

Als beginnend artiest zijn er 3 grote drempels die je over moet om de stap te zetten richting het performen:

  1. Beginnen met schrijven,
  2. Voor het eerst je werk naar buiten brengen,
  3. Tegen jezelf zeggen dat je werk af is.

Hoe zorg je ervoor dat jouw geschreven tekst niet op je bureau blijft liggen, of achter het beeldscherm van je telefoon blijft staan?

In Smartphone poetry, breng je story verder dan je beeldscherm, ga jij ervoor zorgen dat je tekst naar buiten komt in een performance.

Waar?

Locatie voorstelling: Drilschuur Schiedam, groenweegje 13

Locatie werksessies: Nog te bepalen (We zijn nog op zoek naar een repetitieruimte).

Wanneer?

In de zomer van 2021, de eindvoorstelling is het weekend van 4 t/m 6 juli. Met één keer een werksessie op een avond doordeweeks (nog te bepalen).

Meld je aan!

Heb jij al eigen werk op telefoon staan? Of wil je de eerste stappen zetten richting het schrijven? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier.

Ervaring of het bezitten van eigen werk is geen vereiste. Alleen de drang en motivatie om te performen. Tijdens de werksessies ga je zelf ook aan de slag met het schrijven.

Auteur: Steven

Ik ben initiatiefnemer van de Poetry Factory in Schiedam. Ik ben zelf 2 jaar geleden begonnen met schrijven en zag dat veel teksten op mijn computer, telefoon en bureau bleven liggen. Mijn visie met Poetry Factory is het naar buiten brengen van nieuw geschreven werk.